agenda

Er zijn geen naderende evenementen.
Kinderen van Prisma SO ontbijten samen met de burgemeester

Alphen aan den Rijn – Op dinsdag 5 november 2019 startten de kinderen van Prisma hun schooldag met een ontbijtje in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. Het schoolontbijt vindt deze week door heel Nederland plaats om aandacht te vragen voor het belang van een goed en gezond ontbijt. Bij deze 17e editie van het Nationaal Schoolontbijt, was de keuze op Prisma gevallen voor het burgemeestersontbijt. Daarom nam burgemeester Liesbeth Spies deze ochtend bij de kinderen aan tafel plaats.

Aan de ontbijttafel van Prisma, school voor Speciaal Onderwijs, kwamen mooie gesprekken tot stand over bijvoorbeeld: ‘Wat is een gezond ontbijt?’, ‘Wat eet je graag op brood?’, ‘Welke huisdieren heb je?’ en ‘Ontbijt de burgemeester ook ‘s morgens?’. Bij alle groepen kwam de burgemeester even een praatje maken en was er ruimte om de burgemeestersketting te bewonderen of zelfs even om te doen!

Na het gezonde ontbijt dat dit jaar onder andere bestond uit verschillende soorten brood, crackers, beleg, yoghurt, muesli, groente en fruit (samengesteld volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum) gingen de kinderen met gevulde maag weer aan de slag met de lessen. Het was een geslaagde start van de dag!

Boterbloemweg 21B
2403 TR Alphen aan den Rijn
T 0172 - 474 026
prisma@scopescholen.nlSCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders